Aktualni polaznici programa RIRR ili OR

Aktualni polaznici programa Roditeljstvo 0-6 klikom na donji gumb dolaze na stranice svih upisanih programa i video predavanja gdje se mogu ulogirati svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Želite saznati više o upisu programa

O programu RIRR

Ako želite saznati više o temi roditeljstva u ranom periodu djeteta i unaprijediti svoje roditeljstvo ovaj program će vas uvesti u svijet djeteta i njegovih stvarni potreba i omogućiti ostvarivanje odnosa koji je preduvjet djetetovog razvoja.

O programu Osobni razvoj

Program Rani razvoj – utjecaj na život je namijenjen svima koji žele dublje razumjeti i sagledati samoga sebe i početi mijenjati ona svoja funkcioniranja kojima nisu zadovoljni te početi raditi na snažnijem osjećaju sebe.

Nakon prođenog Kompletnog programa RAR (cca dva mjeseca) imate mogućnost upisa četverogodišnjeg programa Osobni razvoj (OR)bkoji je ujedno i osnova za dvogodišnji trening i edukaciju za Terapeuta osobnog razvoja.
Program OR daje priliku za duboku transformaciju osobnosti, nastavak sazrijevanja u područjima u kojima je naš sustav nekada davno zastao jer nismo imali potrebne uvjete, razvijanje emocionalne samoregulacije, dobivanje snažnog osjećaja sebe i osjećaja osobne vrijednosti, … što u konačnosti uz razvijanje neophodnih vještina i znanja daje predispoziciju onima koji žele proći i trening za terapeuta.
Ako niste u mogućnosti upisati kompletni program OR, još uvijek možete upisati samo video predavanja. Obzirom na dubinu uvida i emocionalnu težinu materijala obavezno je praćene video programa OR-a uz individualni terapeutski rad se nekim od naših ili srodnih terapeuta.