Predavanja Tomislava Kuljiša

Naredna predavanja Tomislava Kuljiša

Predavanja iz redovnih programa

Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Video+Live

Predavanja u sklopu programa Roditeljstvo 0-6 i Rabi razvoj – utjecaj na život (RAR) kojih je autor Tomislav Kuljiš se mogu pratiti od 17.30-19.15  putem live streama sa svog uređaja, ili uživo u Zagrebu, ili putem live stream video projekcije u našim prostorima u Beogradu, Ljubljani i Rijeci. Prvi put sudjelovanje na predavanju je besplatno.

Dvanaest predavanja za Roditeljstvo 0-6 su srijedama tijekom godine, a datume možete provjeriti na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na www.prirodnoroditeljstvo.com.

Za program RAR postoje dvadeset četiri predavanja tijekom godine koja se održavaju četvrtkom, a termine možete saznati na info@ipd-center.eu.

Predavanja za programe Osobni razvoj i Terapeutski trening su samo za polaznike programa.

Pogram Roditeljstvo 0-6

Javna predavanja

Predavanje – Osobni razvoj – zašto i kako?
Zagreb, ponedjeljak 20.11. 2017 18h, IPD Centar

Kroz ovo besplatno predavanje koje je namijenjeno svima koji žele više saznati o mogućnostima rada na sebi u IPD Centru kroz programe RAR i OR saznajte:
Što je u biti Osobni razvoj, kakav rad na sebi daje najkonkretnije rezultate, mogu li promijeniti stvari u svom funkcioniranju kojima nisam zadovoljan, koja je moja najbolja verzija, što meni doista treba, kako biti na van ono što osjećamo da jesmo unutra, kako unijeti više životnosti, kako bolje funkcionirati u partnerskim odnosima, kako biti bolji roditelj, kako da snažnije osjećam sebe, kako do unutarnjeg mira, kako do slobode od straha, stisnutosti i nesigurnosti, kako da se bolje povežem s ljudima i osjetim da pripadam….samo su neka od područja koja možemo unaprijediti radom na sebi kroz programe Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) i Osobni razvoj (OR) u IPD Centru.
Video + Live stream varijante programa RAR i OR (bez iskustvenih radionica) se mogu upisati iz svih gradova i država i pratiti od doma sa svog uređaja. Za program OR je tada obavezan individualni rad s terapeutom iz IPD Centra. U Zagrebu, Beogradu i Rijeci se mogu upisati varijante Kompletnog program s radionicama.
Za sve informacije obratite se na info@ipd-center.eu
Kako biste rezervirali svoje mjesto za predavanje u Zagrebu i Rijeci putem video konferencije, ili dobili besplatni video link prijavite se putem prijavnice na http://ipd-center.eu/osobni-razvoj-zasto-i-kako/ gdje možete i saznati više o samom predavanju.

Youtube_IPD_OsobniRazvoj_ZastoIKako