Predavanja Tomislava Kuljiša

Naredna predavanja Tomislava Kuljiša

Predavanja iz redovnih programa

Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Video+Live

Predavanja u sklopu programa Roditeljstvo 0-6 i Rabi razvoj – utjecaj na život (RAR) kojih je autor Tomislav Kuljiš se mogu pratiti od 17.30-19.15  putem live streama sa svog uređaja, ili uživo u Zagrebu, ili putem live stream video projekcije u našim prostorima u Beogradu, Ljubljani i Rijeci. Prvi put sudjelovanje na predavanju je besplatno.

Dvanaest predavanja za Roditeljstvo 0-6 su srijedama tijekom godine, a datume možete provjeriti na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na www.prirodnoroditeljstvo.com.

Za program RAR postoje dvadeset četiri predavanja tijekom godine koja se održavaju četvrtkom, a termine možete saznati na info@ipd-center.eu.

Predavanja za programe Osobni razvoj i Terapeutski trening su samo za polaznike programa.

Pogram Roditeljstvo 0-6

Javna predavanja

Predavanje – EMOCIJE U PARTNERSKIM ODNOSIMA
Zagreb, srijeda 27.09. 2017 18h, Europski dom, Jurišićeva 1

Zašto smo osjetljivi i zašto nas nekada toliko bole tuđe reči ili postupci?
Zašto su neki neosjetljivi ili bezosjećajni i kako se postaje takav? Zašto neki imaju previše ili premalo kontakta s tugom ili bijesom? I kako možemo popraviti svoje emocionalno funkcioniranje s kojim nismo zadovoljni?
Ovo predavanje Tomislava Kuljiša daje mnoge uvide o unutrašnjem svijetu emocija, emocionalnom funkcioniranju, korjenima, ali i načinima rješavanja emocionalnih problema koji često postaju izvor problema u odnosima.
– Kroz ovo predavanje Tomislava Kuljiša sagledati ćemo što su u biti emocije i koja je njihova funkcija u odnosima.
– Razumijevanjem postojanja primarnih i sekundarnih emocija postaje jasno kako to da u nekim trenutcima osjećamo snažnu povezanost i bliskost s drugom osobom, a nekada nas preplave snažne negativne emocije prema istoj.
– Uvid u nastanak i porijeklo emocionalnih rana će nam objasniti zašto smo nekada jako osjetljivi, lako ostajemo silno povrijeđeni i imamo jake reakcije tuge ili ljutnje dok neki postaju krajnje bezosjećajni i emocionalno hladni.
– Upoznavanjem s konceptom obrambenih mehanizama sagledati ćemo zašto su neki od nas jako emocionalni, a neki gotovo bezosjećajni i emocionalno nedostupni i zatvoreni te kako se može ostvariti dobar odnos i u takvoj vezi.
Predavanje se može pratiti i putem live streama sa svog uređaja preko YouTube linka koji se dobije na e-mail.
Prijava na e-mail prsten@udruga-prsten.hr ili tel. broj 01/6133788, mob. 099 3323351, Mirela Mrvelj.

Tomislav Kuljiš Europski dom

Predavanje – Zašto su prve godine najvažnije

Rijeka 02.10.,  Ljubljana, 04. 10., Zagreb 05.10., Beograd 07.10.

Predavanje Tomislava Kuljiša ”Zašto su prve godine najvažnije?” omogućava proširenje razumijevanja roditeljske uloge, daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta.
Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.
Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.
Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi. Više o predavanju saznajte OVDJE.

ZatoSuPrveGodineNajvaznije_PR_Predavanje_Video

Predavanje – Utjecaj ranog razdoblja na formiranje osobnosti

Rijeka, utorak 03.10., Zagreb, petak 06.10.

 

Zašto smo takvi kakvi jesmo? Da li su nas odredili geni ili nešto drugo? Čime to sve nismo zadovoljni kod sebe i da li smo mogli biti bolji? Što je korijen problema u odnosima, emocionalnom funkcioniranju i osjećanju sebe?…
Kroz ovo predavanje ulazimo u korijen toga kakvi smo to sada i počinjemo sagledavati da postoji mogućnost mijenjanja stvari na sebi (emocionalnog i psihiloškog funkcioniranja) kojima nismo zadovoljni. Ovo predavanje je uvod u program Rani razvoj – utjecaj na život. Predavanje se može pratiti putem live stream sa svog uređaja, ili u Zagrebu i Rijeci uživo. Više saznajte OVDJE.

UtjecajRanogRazvojaNaFormiranjeOsobnosti_IPD_Predavanje_Video