Predavanja Tomislava Kuljiša

Naredna predavanja Tomislava Kuljiša

Javna predavanja

Predavanje i radionica
Tko sam ja stvarno?
Rijeka, ponedjeljak 29.01., Zagreb, srijeda 31.01., Beograd, subota 03.02.

Postavljanje ovoga pitanja u nekoj fazi života ujedno označava i aktiviranje nove razine svijesti u čovjeku koja se ne mora probuditi kod svakoga. Time započinje i u nama, kao i u milijunima ljudi prije nas, proces traženja sebe, svoje svrhe i smisla svog postojanja. Na tom putu se srećemo s različitim konceptima od kojih su neki više duhovno religiozni, a neki više psihološki usmjereni. Jedni tvrde da treba odbaciti ego, a drugi da ga treba ojačati i svi tvrde da su u pravu. U osnovi, kada sagledamo širu sliku, vidjet ćemo da i jesu, i da svatko drži važan dio istine. Daljnje odgovore obično tražimo kroz razne knjige s ciljem razumijevanja ”Tko sam to ja?” i često ostajemo zbunjeni neujednačenim značenjem pojmova koji govore o našim različitim dimenzijama kao što su: ego, Self, više ja, jastvo, duša, duh, id superego… I neminovno se srećemo sa spoznajama da to kako danas doživljavamo sebe ima snažnu vezu s iskustvima iz ranog perioda kojih se najčešće niti ne sjećamo.
Ovo predavanje od 17.30-19.15h ima za cilj da nam napravi malo reda u razumijevanju ove važne teme, a radionica nakon njega od 19.15-21.13h će nam dati osobno iskustvo o različitim dimenzijama sebe. Kroz ovu večer s Tomislavom Kuljišem postat će nam jasnije s kojim dijelom sebe se trenutno identificiramo, što su nam potencijali te kako možemo konkretno raditi na tome da sve više afirmiramo stvarnog sebe u životu i postajemo na van ono što osjećama da negdje u sebi doista jesmo.
Broj sudionika za predavanje i radionicu je ograničen. Za obaveznu prijavu kliknuti OVDJE

TkoSamJaStvarno_PredavanjeRadionica_28.12.2017

Predavanje ”Zašto su prve godine najvažnije?”
Beograd 02.02. – Zagreb 12.02. – Ljubljana, 13. 02. –  Dubrovnik, 20.02   2018

Predavanje Tomislava Kuljiša ”Zašto su prve godine najvažnije?” daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta. Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe. Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.
Ako se tek spremate za roditeljstvo, ili ste već roditelj, ili samo želite saznati nešto više o važnosti ranog razvoja, ovo predavanje je prava prilika za to. Važno je ove spoznaje ne odgađati, jer ključni mjeseci i godine razvoja za dijete brzo prolaze i neke stvari je kasnije teško nadoknaditi. Za obaveznu prijavu kliknuti OVDJE

ZastoSuPrveGodineNajvaznije_PredavanjeVideo_27.12.2017.

Predavanja iz redovnih programa

Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Video+Live

Predavanja u sklopu programa Roditeljstvo 0-6 i Rabi razvoj – utjecaj na život (RAR) kojih je autor Tomislav Kuljiš se mogu pratiti od 17.30-19.15  putem live streama sa svog uređaja, ili uživo u Zagrebu, ili putem live stream video projekcije u našim prostorima u Beogradu, Ljubljani i Rijeci. Prvi put sudjelovanje na predavanju je besplatno.

Dvanaest predavanja za Roditeljstvo 0-6 su srijedama tijekom godine, a datume možete provjeriti na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na www.prirodnoroditeljstvo.com.

Za program RAR postoje dvadeset četiri predavanja tijekom godine koja se održavaju četvrtkom, a termine možete saznati na info@ipd-center.eu.

Predavanja za programe Osobni razvoj i Terapeutski trening su samo za polaznike programa.

Pogram Roditeljstvo 0-6