Predavanja Tomislava Kuljiša

Naredna predavanja Tomislava Kuljiša

Javna predavanja

Predavanje
Podsvjesni obrasci u ljubavnim odnosima
Nezavedni vzroci v partnerskih odnosih

Beograd 30.03. Ljubljana 04.04. Zagreb 05.04. Rijeka 06.04.

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša daje mnoge uvide o unutrašnjem svijetu emocija, emocionalnom funkcioniranju, korjenima, ali i načinima rješavanja emocionalnih problema koji često postaju izvor problema u odnosima.
– Kroz ovo predavanje sagledati ćemo što su u biti emocije i koja je njihova funkcija u odnosima.
– Razumijevanjem postojanja primarnih i sekundarnih emocija postaje jasno kako to da u nekim trenutcima osjećamo snažnu povezanost i bliskost s drugom osobom, a nekada nas preplave snažne negativne emocije prema istoj.
– Uvid u nastanak i porijeklo emocionalnih rana će nam objasniti zašto smo nekada jako osjetljivi, lako ostajemo silno povrijeđeni i imamo jake reakcije tuge ili ljutnje dok neki postaju krajnje bezosjećajni i emocionalno hladni.
– Upoznavanjem s konceptom obrambenih mehanizama sagledati ćemo zašto su neki od nas jako emocionalni, a neki gotovo bezosjećajni i emocionalno nedostupni i zatvoreni te kako se može ostvariti dobar odnos i u takvoj vezi.
–   I na kraju saznati ćemo što je stvarni korijen problema u ljubavnim odnosima?
Ne propustite ovo dragocjeno predavanje koje otvara oči i omogućava da sagledamo svoje odnose na novi način i uvidimo kako ih možemo mijenjati na bolje, razumijevajući izvor problema. Umjesto instant rješenja koja ne daju rezultate (koliko god mi to jako željeli), sagledajmo kroz ovo predavanje stvarne korijene nezadovoljstava u odnosima koji kvare kvalitetu života. Ujedno saznajmo kako to možemo dalje mijenjati, unaprjeđivati svoj odnos i vraćati sebi odgovornost za sebe i svoj život. Predavanje će imati i iskustvenu komponentu kako bi ono o čemu se govori mogli osjetiti i u sebi. Za obaveznu prijavu kliknuti OVDJE

TomislavKuljis_GND_300x250px_Beograd_1
TomislavKuljis_GND_300x250px_Zagreb_2
12.3_TomislavKuljis_GND_300x250px_verzija_3
TomislavKuljis_GND_300x250px_Rijeka_2

Predavanja iz redovnih programa

Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Video+Live

Predavanja u sklopu programa Roditeljstvo 0-6 i Rabi razvoj – utjecaj na život (RAR) kojih je autor Tomislav Kuljiš se mogu pratiti od 17.30-19.15  putem live streama sa svog uređaja, ili uživo u Zagrebu, ili putem live stream video projekcije u našim prostorima u Beogradu, Ljubljani i Rijeci. Prvi put sudjelovanje na predavanju je besplatno.
Osam predavanja za Roditeljstvo 0-6 su srijedama tijekom godine, a datume možete provjeriti na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na www.prirodnoroditeljstvo.com.
Za program RAR postoje dvadeset četiri predavanja tijekom godine koja se održavaju četvrtkom, a termine možete saznati na info@ipd-center.eu.
Predavanja za programe Osobni razvoj i Terapeutski trening su samo za polaznike programa.

Pogram Roditeljstvo 0-6