Naredna predavanja Tomislava Kuljiša

Javna predavanja

Doživi ITP s Tomislavom Kuljišem

DOŽIVI ITP je jedinstven koncept IPD Centra koji omogućava da se iz prve ruke upoznate s načinima rada u IPD Centru, Integralnom tjelesnom psihoterapijom i  našim terapeutima, da iskusite dobrobiti ovog rada, ali i da možda nađete odgovore na neka važna pitanja o sebi koje tražite.
Ove iskustveno-edukativne večeri vode terapeuti i učitelji iz IPD centra, s dugogodišnjim iskustvom u grupnom i individualnom radu s ljudima, te vas u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi podržavaju i vode kroz osobne priče i grupnu dinamiku. Na ovom trosatnom druženju ispreplitat ćemo iskustvo kojem ćemo odmah davati smisao i pojašnjenje u smislu što se to događa sada u našoj psihi i našem organizmu, kako je to nastalo te kako i zašto se sada nešto mijenja kroz terapijski pristup i rad. Vjerujemo da će svatko od nas iz ovog susreta moći spoznati i otkriti nešto bitno za sebe.

“Veseli me prilika za upoznavanje sa znatiželjnim i svjesnim ljudima koji žele više i dublje upoznati i istražiti sebe. Uzbudljiva mi je sama ideja da ćemo raditi spontano s onim što se aktivira i događa u grupi i pojedinim osobama. Moja osobna strast u radu je da mogu povezati osobno iskustvo sa znanstvenim pojašnjenjem koje stoji iza tog iskustva i time dati nove uvide o tome zašto smo takvi kakvi jesmo.”  Tomislav

IPD Centar Zagreb, Slavonska avenija 3, prijave: contact@ipd-center.eu(0919620000) – cijena: 200kn
IPD Centar Beograd, Vardarska 23,  prijave: beograd@ipd-center.eucijena: 3000 din
IPD Centar Podgorica; hotel Centre Ville, Cetinjska 7, prijave: podgorica@ipd-center.eu(069876873) – cijena: 25 eura

Tomislav_

PRETHODNA PREDAVANJA

Snimak predavanja VPLIV PODZAVESTI NA LJUBEZEN IN ODNOSE sa Zoranom Milivojevićem održanom u Ljubljani 29.05.2018.

Vpliv podzavesti na ljubezen i odnose - Milivojević i Kuljiš sa Zvezdanom Mlakar

Predavanje Tomislava Kuljiša na Međunarodnom Simpoziju 26.11.2018 u Ljubljani: ”Utjecaj ranih traumatskih iskustava na tjelesno i duševno zdravlje i funkcioniranje u odraslosti”, u organizaciji Ljubljanskog univerziteta i Nacionalnog instituta za zdravlje Republike Slovenije.

Screen Shot 2018-12-08 at 22.16.22

Isječak iz predavanja tandema Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš na temu Od trebanja do voljenja iz ciklusa Ljubavna akademija.

Šimleša Kuljiš.

Predavanja iz redovnih programa

Predavanja u sklopu programa Roditeljstvo 0-6 i Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) kojih je autor Tomislav Kuljiš se mogu pratiti od 17.30-19.15  putem live streama sa svog uređaja, ili uživo u Zagrebu, ili putem live stream video projekcije u našim prostorima u Beogradu, Ljubljani, Dubrovniku, Splitu, Šibeniku i Rijeci. Prvi put sudjelovanje na predavanju je besplatno.
Osam predavanja za Roditeljstvo 0-6 su srijedama tijekom godine, a datume možete provjeriti na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na www.prirodnoroditeljstvo.com.
Za program RAR postoje dvadeset četiri predavanja tijekom godine koja se održavaju četvrtkom, a termine možete saznati na info@ipd-center.eu.
Predavanja za programe Osobni razvoj i Terapeutski trening su samo za polaznike programa.

Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš
Ljubavna akademija:
– Od trebanja do voljenja –

Zagreb, hotel Internacional, Miramarska 24, srijeda 26. rujna od 19-21h.

Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš

Pridružite nam se interaktivnom predavanju kojeg ćemo kao tandem održati moj dragi kolega Bruno Šimleša i ja u srijedu 26. rujna u hotelu Internacional od 19-21h. Želja nam je prenijeti suvremene znanstvene, ali i naše osobne spoznaje o uobičajenim podsvjesnim funkcioniranjima u tako nam važnim ljubavnim odnosima. Dubljim poznavanjem samoga sebe i svojih obrazaca te boljim razumijevanjem partnera puno se lakše možemo nositi s uobičajenim izazovima koji nas dočekuju u ljubavi i značajno unaprijediti kvalitetu odnosa. Kroz vaša pitanja i interaktivno predavanje nastojat ćemo odgovoriti na pitanja kao što su:
–  Da li je velika potreba za nekim doista prava ljubav?
–  Kako više voljeti a manje trebati?
–  Zašto je prestanak trebanja preduvjet za konačno stvarno voljenje?
–  Kako zdravo voljeti sebe?
–  Kako se usuditi biti iskren i prema sebi i prema drugima?
–  Kako zrelo prihvatiti međusobne razlike?
– Kako privući partnera s kojim možemo biti istinski sretni?
– Kako izvući maksimum iz ljubavnog odnosa, ako smo već u vezi?

Vjerujem da ćete s ovog susreta otići s puno novih uvida i širom perspektivom o stvarnom korijenu konflikata u ljubavi koji nas onda vode i do rješenja i uspostavljanja dublje bliskosti u ljubavi.

Tomislav Kuljiš

Za uplate do 20.09.  kotizacija iznosi 80 kn pri čemu se dobiva popust:
–   od 40% na knjigu Bruna Šimleše ”Ljubavologija” uz autogram autora i
–   od 50% na jedno od predavanja Tomislava Kuljiša ”Utjecaj ranog razvoja na život”, koje će se održati 03. i 05.10. u Zagrebu. Više o predavanju za sve odrasle 05.10. saznajte  OVDJE, a za roditelje predškolske djece 03.10. saznajte OVDJE.

Uplatu kotizacije za predavanje možete izvršiti:
– putem kartičnog PayWay sustava (plavi gumb), ili
– m-bankingom skeniranjem navedenog 2D barkoda (samo za HR),
– ili uplatom na žiro račun (s naznakom Predavanje Šimleša-Kuljiš):

Ako uplaćujete za drugu osobu svakako u opisu plaćanja navedite ime i prezime osobe. Za više osoba uplatite više puta. Obaveznu prijavu s imenom i prezimenom i eventualnom potvrdom o uplati s naznakom ”Predavanje Šimleša-Kuljiš” molimo pošaljite na na info@ipd-center.eu.  Kod ulaza u dvoranu biti će dovoljno prijaviti se svojim imenom i prezimenom.

Na dan predavanja 26.09. kotizacija za predavanje iznosi 100 kn i plaća se na ulazu.

m-foto plati – Predavanje u Zagrebu

pred-simlesa-kuljis-80

Osobni razvoj  d.o.o., Sveti Duh 159a Zagreb, OIB 29247378973, IBAN: HR7323600001102451780

Live stream predavanje Šimleša - Kuljiš

Za sve koji nisu u mogućnosti doći na predavanje uživo postoji mogućnost praćenja predavanja putem live streama sa svog uređaja. Snimak predavanja će se moći pogledati i narednih deset dana. Kotizacija iznosi 60 kn (8€) i može se platiti:
– putem kartičnog PayWay sustava,
– m-bankingom skeniranjem 2D barkoda (samo za HR),
– uplatom na žiro račun (s naznakom Live stream Šimleša-Kuljiš): Osobni razvoj  d.o.o., Sveti Duh 159a Zagreb, OIB 29247378973, IBAN: HR7323600001102451780

Obaveznu prijavu s imenom i prezimenom s naznakom ”Live stream Šimleša-Kuljiš” molimo pošaljite na na info@ipd-center.eu  kako  bismo vam na dan predavanja mogli poslati podsjetnik i link za praćenje predavanja na našem YouTube kanalu.

m-foto plati – Live stream 60 kn

Live stream-simlesa-kuljis-60

Osobni razvoj  d.o.o., Sveti Duh 159a Zagreb, OIB 29247378973, IBAN: HR7323600001102451780 Live stream Šimleša-Kuljiš-60 kn ili 8€

Za uplate Live streama iz Srbije možete uplatiti 950 din na : Udruženje “INTEGRO”, Makenzijeva 25, 11000 Beograd Broj ž.r.: 205-249369-45 i poslati email s potvrdom o uplati na info@ipd-center.eu kako bismo vam poslali link za YouTube kanal na vaš email.