Naredna predavanja Tomislava Kuljiša

Javna predavanja

Predavanje: Utjecaj ranog razvoja na život – Anksioznost i unutarnji nemir

Split-03.04.   Rijeka-08.04.   Ljubljana-11.04.  Zagreb (IPD)-12.04.   Beograd-13.04.    Zagreb (Roditeljstvo)-17.04.

 

Uvodno 02.2019 lakša

Ovo novo predavanje Tomislava Kuljiša će ovaj puta imati podtemu: Anksioznost i unutarnji nemir koju ćemo obraditi sagledavajući korijene nastanka ovih problema što nas ujedno vodi i do rješenja. Predavanja Tomislava Kuljiša iz ciklusa Utjecaj ranog razvoja na život nas uvode u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, preovladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma koja je smijenila staru priču s genetikom daje odgovore na pitanja:
Zašto smo takvi kakvi jesmo?   Kako možemo mijenjati one dimenzije sebe kojima nismo zadovoljni?    Kako do boljeg funkcioniranja u životu?    Kako do boljih partnerskih odnosa?     Kakvog roditelja moje dijete treba za svoj cjeloviti razvoj?

Ove spoznaje bacaju novo svjetlo na vlastitu sliku o sebi i roditeljstvu u ranom periodu te daju mogućnost da konačno počnemo upoznavati samoga sebe i sagledavati ključna iskustva koja su nas formirala. Ovo predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe kao i svim roditeljima. U svim  gradovima (osim Zagreba) predavanje će biti posvećeno svima: i roditeljima i svim drugima i ujedno će biti uvod u programe Rani razvoj – utjecaj na život (IPD Centar) i Roditeljstvo 0-6 (Centar Prirodno roditeljstvo)

LIVE STREAM za sve ostale gradove
U Zagrebu će biti ova tema biti obrađena kroz dva predavanja
Jedno će biti za sve one koji žele bolje razumjeti sebe u petak 12.04. i kao live stream će se moći pratiti sa svog uređaja o čemu možete saznati OVDJE.

A za roditelje predavanje će biti s ciljem prevencije aksioznosti i nemira kod djece i održati će se u srijedu 17.04. što će biti ujedno i  live stream za sve koji će pratiti predavanje sa svog uređaja. Više saznajte OVDJE

Za prijavo na predavanje v Ljubljani za starše, kliknite TUKAJ.
Prijave za vse odrasle, ki želijo boljše razumeti sebe, kliknite TUKAJ

-Zašto je tako teško uspjeti u ljubavi?-

ZAGREB, srijeda, 27. 04. hotel Panorama, 19-21h

Šimleša Kuljiš.

Pridružite nam se interaktivnom predavanju kojeg ćemo kao tandem održati moj dragi kolega Bruno Šimleša i ja u srijedu 27. ožujka u hotelu Panorama u Zagrebu od 19-21h. Želja nam je prenijeti suvremene znanstvene, ali i naše osobne spoznaje o uobičajenim podsvjesnim funkcioniranjima u tako nam važnim ljubavnim odnosima. Dubljim poznavanjem samoga sebe i svojih obrazaca te boljim razumijevanjem partnera puno se lakše možemo nositi s uobičajenim izazovima koji nas dočekuju u ljubavi i značajno unaprijediti kvalitetu odnosa.

Kroz vaša pitanja i interaktivno predavanje nastojat ćemo odgovoriti na pitanja kao što su:
Biranje partnera – kako ih biramo, gdje griješimo
Kompromis vs kompromitiranje
Korijeni problema u komunikaciji
Stvarni razlozi teškog ostvarivanja duboke i trajne veze

Vjerujem da ćete s ovog  i dinamičnog i interaktivnog susreta otići s puno novih uvida i širom perspektivom o stvarnom korijenu konflikata u ljubavi koji nas onda vode i do rješenja i uspostavljanja dublje bliskosti u ljubavi.

Tomislav Kuljiš

Više o predavanju i obaveznoj prijavi saznajte klikom OVDJE

PRETHODNA PREDAVANJA

Snimak predavanja VPLIV PODZAVESTI NA LJUBEZEN IN ODNOSE sa Zoranom Milivojevićem održanom u Ljubljani 29.05.2018.

Vpliv podzavesti na ljubezen i odnose - Milivojević i Kuljiš sa Zvezdanom Mlakar

Predavanje Tomislava Kuljiša na Međunarodnom Simpoziju 26.11.2018 u Ljubljani: ”Utjecaj ranih traumatskih iskustava na tjelesno i duševno zdravlje i funkcioniranje u odraslosti”, u organizaciji Ljubljanskog univerziteta i Nacionalnog instituta za zdravlje Republike Slovenije.

Screen Shot 2018-12-08 at 22.16.22

Isječak iz predavanja tandema Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš na temu Od trebanja do voljenja iz ciklusa Ljubavna akademija.

Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš

Predavanja iz redovnih programa

Rani_razvoj-Utjecaj_na_zivot_Video+Live

Predavanja u sklopu programa Roditeljstvo 0-6 i Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) kojih je autor Tomislav Kuljiš se mogu pratiti od 17.30-19.15  putem live streama sa svog uređaja, ili uživo u Zagrebu, ili putem live stream video projekcije u našim prostorima u Beogradu, Ljubljani, Dubrovniku, Splitu, Šibeniku i Rijeci. Prvi put sudjelovanje na predavanju je besplatno.
Osam predavanja za Roditeljstvo 0-6 su srijedama tijekom godine, a datume možete provjeriti na info@prirodnoroditeljstvo.com ili na www.prirodnoroditeljstvo.com.
Za program RAR postoje dvadeset četiri predavanja tijekom godine koja se održavaju četvrtkom, a termine možete saznati na info@ipd-center.eu.
Predavanja za programe Osobni razvoj i Terapeutski trening su samo za polaznike programa.

Pogram Roditeljstvo 0-6

Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš
Ljubavna akademija:
– Od trebanja do voljenja –

Zagreb, hotel Internacional, Miramarska 24, srijeda 26. rujna od 19-21h.

Bruno Šimleša i Tomislav Kuljiš

Pridružite nam se interaktivnom predavanju kojeg ćemo kao tandem održati moj dragi kolega Bruno Šimleša i ja u srijedu 26. rujna u hotelu Internacional od 19-21h. Želja nam je prenijeti suvremene znanstvene, ali i naše osobne spoznaje o uobičajenim podsvjesnim funkcioniranjima u tako nam važnim ljubavnim odnosima. Dubljim poznavanjem samoga sebe i svojih obrazaca te boljim razumijevanjem partnera puno se lakše možemo nositi s uobičajenim izazovima koji nas dočekuju u ljubavi i značajno unaprijediti kvalitetu odnosa. Kroz vaša pitanja i interaktivno predavanje nastojat ćemo odgovoriti na pitanja kao što su:
–  Da li je velika potreba za nekim doista prava ljubav?
–  Kako više voljeti a manje trebati?
–  Zašto je prestanak trebanja preduvjet za konačno stvarno voljenje?
–  Kako zdravo voljeti sebe?
–  Kako se usuditi biti iskren i prema sebi i prema drugima?
–  Kako zrelo prihvatiti međusobne razlike?
– Kako privući partnera s kojim možemo biti istinski sretni?
– Kako izvući maksimum iz ljubavnog odnosa, ako smo već u vezi?

Vjerujem da ćete s ovog susreta otići s puno novih uvida i širom perspektivom o stvarnom korijenu konflikata u ljubavi koji nas onda vode i do rješenja i uspostavljanja dublje bliskosti u ljubavi.

Tomislav Kuljiš

Za uplate do 20.09.  kotizacija iznosi 80 kn pri čemu se dobiva popust:
–   od 40% na knjigu Bruna Šimleše ”Ljubavologija” uz autogram autora i
–   od 50% na jedno od predavanja Tomislava Kuljiša ”Utjecaj ranog razvoja na život”, koje će se održati 03. i 05.10. u Zagrebu. Više o predavanju za sve odrasle 05.10. saznajte  OVDJE, a za roditelje predškolske djece 03.10. saznajte OVDJE.

Uplatu kotizacije za predavanje možete izvršiti:
– putem kartičnog PayWay sustava (plavi gumb), ili
– m-bankingom skeniranjem navedenog 2D barkoda (samo za HR),
– ili uplatom na žiro račun (s naznakom Predavanje Šimleša-Kuljiš):

Ako uplaćujete za drugu osobu svakako u opisu plaćanja navedite ime i prezime osobe. Za više osoba uplatite više puta. Obaveznu prijavu s imenom i prezimenom i eventualnom potvrdom o uplati s naznakom ”Predavanje Šimleša-Kuljiš” molimo pošaljite na na info@ipd-center.eu.  Kod ulaza u dvoranu biti će dovoljno prijaviti se svojim imenom i prezimenom.

Na dan predavanja 26.09. kotizacija za predavanje iznosi 100 kn i plaća se na ulazu.

m-foto plati – Predavanje u Zagrebu

pred-simlesa-kuljis-80

Osobni razvoj  d.o.o., Sveti Duh 159a Zagreb, OIB 29247378973, IBAN: HR7323600001102451780

Live stream predavanje Šimleša - Kuljiš

Za sve koji nisu u mogućnosti doći na predavanje uživo postoji mogućnost praćenja predavanja putem live streama sa svog uređaja. Snimak predavanja će se moći pogledati i narednih deset dana. Kotizacija iznosi 60 kn (8€) i može se platiti:
– putem kartičnog PayWay sustava,
– m-bankingom skeniranjem 2D barkoda (samo za HR),
– uplatom na žiro račun (s naznakom Live stream Šimleša-Kuljiš): Osobni razvoj  d.o.o., Sveti Duh 159a Zagreb, OIB 29247378973, IBAN: HR7323600001102451780

Obaveznu prijavu s imenom i prezimenom s naznakom ”Live stream Šimleša-Kuljiš” molimo pošaljite na na info@ipd-center.eu  kako  bismo vam na dan predavanja mogli poslati podsjetnik i link za praćenje predavanja na našem YouTube kanalu.

m-foto plati – Live stream 60 kn

Live stream-simlesa-kuljis-60

Osobni razvoj  d.o.o., Sveti Duh 159a Zagreb, OIB 29247378973, IBAN: HR7323600001102451780 Live stream Šimleša-Kuljiš-60 kn ili 8€

Za uplate Live streama iz Srbije možete uplatiti 950 din na : Udruženje “INTEGRO”, Makenzijeva 25, 11000 Beograd Broj ž.r.: 205-249369-45 i poslati email s potvrdom o uplati na info@ipd-center.eu kako bismo vam poslali link za YouTube kanal na vaš email.